top of page
Image-place-holder.jpg

Rune Ågevall and his orchestra

Mannen, myten och legenden Rune Ågevall, som 2024 firar 60 år som artist, är precis det ni söker om ni vill svänga till eran fest med tvättäkta 50-tals musik.

Ett sväng av sällan skådat slag, ös till tusen och spelglädje som inte går att ta miste på!

Grunden utgörs av gitarr, bas, piano, saxofon och trummor men kan lätt utökas med två doatjejer. (The Runettes) Vi spelar där ström finns men gnistan saknas!

Gin&Tonic

Gin&Tonic ”var” en mycket populär cover-duo som under åren 1998-2008 turnerade runt i hela Sverige innan de bestämde sig för att prova på lite andra projekt…Från 2022 är G&T åter i bruk men då som ett helt band. Med supertaggade musikanter som bara längtar efter att möta publiken.  G&T´s ambition är att tillfredställa både ung och gammal publik med en bred repertoar utav både gamla partyklassiker till dagens hits! Ett litet men ändå stort band på flera sätt!G&T utgår från Östersund och åker med eget ljud och ljus som anpassas efter lokalens storlek.

partyduon2_edited_edited_edited_edited.j

Partyduon

Partyduon

Partyduon är precis som det låter, en duo som spelar partymusik!

Vår ambition är att tillfredsställa gammal som ung med allt från 50 & 60-talsmusik, disco, pop, rock, schlager, dansband till kända hårdrocks-dängor. Allt levererat med gitarr, synth och våran ”trummis”. (Som är billig i drift och tappar inte icke tempo, nackdelen är att han saknar körkort…)

Erik Rådström

Med välkända låtar skapar Erik en gemytlig stämning var än han dyker upp med sin gitarr.

Till middagar, mingel och andra former av mottagningar trivs han som bäst.

Erik kommer med eget ljud och ljus anpassat efter lokalens storlek.

bottom of page